HBO thuisstudie Rechten

HBO thuisstudie Rechten

De opleiding HBO Rechten kan nu ook middels een thuisstudie worden gevolgd. Ligt uw interesse bij de advocatuur, maar is het financieel niet haalbaar om nog een aantal jaren fulltime te studeren? Dan is de thuisstudie rechten op HBO niveau zeker een goede optie. De thuisstudie zorgt ervoor dat u gewoon kunt blijven werken zoals u gewend bent, terwijl u de studie HBO Rechten volgt in uw eigen tijd.

U kunt uw studietijden zelf indelen en heeft langer de tijd om de studie goed af te ronden dan wanneer u de opleiding voltijd of duaal volgt op school. De thuisstudie HBO Rechten is een erkende opleiding. Dit betekent dat u een erkend diploma ontvangt na het behalen van het eindexamen. U kunt direct aan de slag binnen de advocatuur na het afronden van de opleiding.

Hoe ziet de thuisstudie HBO Rechten eruit?

HBO Rechten studeren middels een thuisstudie betekent uiteraard dat u het grootste deel van de opleiding vanuit uw eigen omgeving kunt volgen. Echter, het is natuurlijk wel belangrijk dat u ook bekend raakt met de praktijk. Daarom worden er enkele praktijkdagen georganiseerd voor de thuisstudenten HBO Rechten.

U neemt deel aan deze dagen om alles wat u vanuit de literatuur heeft geleerd te laten beoordelen door professionele docenten. U mag een uitstekende begeleiding verwachten, zowel op de praktijkdagen als tijdens het studeren thuis. De vakliteratuur wordt u aangeboden door de opleider van uw keuze. U dient per module een toets af te leggen om de modules van HBO Rechten met een voldoende af te ronden. Ten einde van de opleiding kunt u afstuderen door het slotexamen met een voldoende te behalen.

Interesse in de thuisstudie Rechten

Wilt u een erkend HBO-diploma behalen en gaat uw voorkeur uit naar de advocatuur? U kunt zich gemakkelijk online inschrijven voor de thuisstudie HBO Rechten, bij de aanbieder van uw keuze. Iedere studie HBO Rechten is een erkende studie en levert u een erkend HBO-diploma op.

Het is dan ook aan te raden uw keuze voor een aanbieder te baseren op prijs, kwaliteit en inhoud van de studie, als bijvoorbeeld het aantal studiedagen.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
NTI €5504.40
Bekijk details
LOI €5724.00
Bekijk details