HBO bedrijfskunde

HBO bedrijfskunde

Met een diploma HBO Bedrijfskunde op zak kunt u zich onder meer gaan bezig houden met het organiseren van ondernemingen. U kunt managementvraagstukken oppakken en praktische oplossingen aandragen. U krijgt in het bedrijfsleven te maken met strategieën, langetermijnplanningen, aansturen van marketing teams en diverse analyses. Spreekt dit u aan, maar bent u niet in het bezit van een HBO Bedrijfskunde diploma? Dan kunt u deze behalen middels een thuisstudie.

U hoeft uw huidige baan of bijvoorbeeld de zorg voor uw gezin niet op te geven om dagelijks naar college te gaa, maar volgt de studie HBO Bedrijfskunde gemakkelijk vanuit huis, wanneer u wilt. U mag dan ook langer over deze opleiding doen dan wanneer u de studie HBO Bedrijfskunde volgt bij het reguliere onderwijs. De reguliere opleiding duurt drie jaar. Wanneer u de thuisstudie volgt, dan mag u er desgewenst zes jaar over doen om het erkende HBO diploma te behalen.

De erkende opleiding HBO Bedrijfskunde

Wanneer u de opleiding HBO Bedrijfskunde volgt in de vorm van een thuisstudie, dan ontvangt u na afronding van de studie een HBO Getuigschrift. Dit getuigschrift, HBO Bachelor of Business Administration, is NVAO geaccrediteerd. Dit houdt in dat het diploma volledig erkend is en u er direct mee het zakenleven in kunt stappen.

Uiteraard is het wel belangrijk dat u alle onderdelen van de opleiding HBO Bedrijfskunde volgt die het reguliere onderwijs ook volgt, ook een gedeelte bedrijfseconomie hoort hierbij. Dit houdt in dat u de propedeuse, de hoofdfase en de eindopdracht dient te doorlopen. Er staan voortdurend gediplomeerde docenten klaar om u te ondersteunen waar nodig. U kunt bij de thuisstudie HBO Bedrijfskunde altijd terecht in een online leeromgeving.

Waar volgt u de thuisstudie HBO Bedrijfskunde?

U kunt de opleiding HBO Bedrijfskunde bij diverse instellingen volgen als thuisstudie. Zo kunt u terecht bij LOI, NHA en NTI. De keuze is uiteraard aan u. Thuisstudievolgen.nl biedt u de mogelijkheid de opties voor het volgen van de thuisstudie HBO Bedrijfskunde op onafhankelijke basis met elkaar te vergelijken.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
nha €4284.00
Bekijk details
NTI €5504.00
Bekijk details
LOI €5724.00
Bekijk details