Opleiding verzorgende IG

Opleiding verzorgende IG

Een opleiding Verzorgende IG is op diverse niveaus te volgen middels een thuisstudie. De MBO Verzorgende IG opleiding kan worden gevolgd in de vorm van een goed voorbereidende cursus of een basisopleiding. Daarnaast kan ook de reguliere opleiding Verzorgende IG worden gevolgd, waarmee een officieel MBO-diploma behaald kan worden.

Dit is een MBO 3 opleiding. Er zijn uiteraard belangrijke verschillen op te merken in de thuisstudies. Daarom is het belangrijk vooraf te bedenken wat u wilt bereiken en wat u wilt gaan doen met de betreffende opleiding Verzorgende IG.

Wat gaat u doen met de opleiding Verzorgende IG?

Kiest u voor de MBO Verzorgende IG opleiding? Dit is een MBO 3 opleiding waarmee u een erkend diploma kunt behalen. Met dit diploma kunt u direct als verzorgende aan de slag, onder meer in verpleeginstellingen en zorgtehuizen. Deze MBO Verzorgende opleiding kan uitsluitend worden afgerond wanneer er ook een stageperiode succesvol is afgerond. Kiest u voor de basis opleiding Verzorgende IG? Dit is een opleiding op MBO niveau, maar biedt geen erkend diploma na afloop.

Deze opleiding kan worden afgerond zonder stage te lopen, waardoor deze studie volledig kan worden gezien als thuisstudie. U kunt alle onderdelen thuis afronden. U krijgt na afloop een certificaat, welke goed is voor vrijstellingen voor de officiële MBO opleiding Verzorgende IG. Tot slot is er de opleiding Verzorgende IG in de vorm van een cursus. Deze is ideaal om u te oriënteren. U maakt kennis met het vak en kunt zo bepalen of de volledige opleiding bij u past.

Kies de juiste opleiding Verzorgende IG

Welke opleiding Verzorgende IG het best bij u past is natuurlijk volledig afhankelijk van wat u van de opleiding verwacht en of u een erkend diploma wilt behalen of de thuisstudie gebruikt ter oriëntatie of bijvoorbeeld bijscholing. De thuisstudies zijn te volgen bij diverse opleidingsinstituten in Nederland.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
nha €2190.00
Bekijk details
NTI €2956.68
Bekijk details