MBO doktersassistente thuisstudie

MBO doktersassistente thuisstudie

De thuisstudie MBO doktersassistente is een goede thuisstudie voor iedereen die het eerste contact met patiënten graag op zich wil nemen. Een doktersassistente kan werken voor een huisarts, maar kan ook een eerste aanspreekpunt zijn van specialisten.

Door de juiste vragen te stellen aan de patiënten bent u in staat om, na het volgen van de thuisstudie MBO Doktersassistente, de juiste ondersteuning te bieden en goede informatie aan de arts of specialist door te geven. Uiteraard hoort telefonisch contact ook bij het vak en kunt u na het afronden van de opleiding MBO Doktersassistente telefonisch advies en informatie geven aan patiënten, afspraken maken en bijvoorbeeld herhaalrecepten aanmaken.

Een cursus of opleiding MBO Doktersassistente

Een thuisstudie MBO Doktersassistente is te volgen in verschillende samenstellingen. Op de eerste plaats is er dus deze MBO Doktersassistente. Deze opleiding gaat diep op de stof in en na het afronden ben je in het bezit van een erkende MBO diploma waarmee u aan het werk kunt in bijvoorbeeld een huisartsen praktijk.

Ook is er nog de basisopleiding doktersassistente, deze cursus is bedoeld om studenten meer duidelijkheid te geven over het beroep, over de complete opleiding en over hun eigen toekomst. Deze cursus is ideaal voor mensen die wel denken aan een baan als doktersassistente, maar die nog niet zeker zijn of dit wel echt de juiste baan is.

De prijzen die u hieronder vindt zijn dus wel voor de erkende MBO doktersassistente opleiding, en is dus een volwaardige mbo thuisstudie.

.

Een thuisstudie MBO Doktersassistente kiezen

Voor een thuisstudie MBO Doktersassistente kunt u bij NHA, LOI en NTI uitstekend terecht. De opleidingsinstituten zijn erkend en bieden ieder een eigen vorm, of vormen, van de opleiding aan. Uiteraard kunt u de thuisstudies MBO Doktersassistente gemakkelijk in prijzen vergelijken via Thuisstudievolgen.nl.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
nha €1530.00
Bekijk details
NTI €1794.42
Bekijk details
LOI €2850.00
Bekijk details