HBO thuisstudie toegepaste psychologie

HBO thuisstudie toegepaste psychologie

HBO Toegepaste Psychologie is nu ook te volgen in de vorm van een thuisstudie. Deze studie is uitstekend voor iedereen die beter bekend wil raken in de gedragspatronen, emoties en gedachten van de mens. HBO Toegepaste Psychologie is een complete opleiding, waar diverse specialisaties van in te volgen zijn. De volgende specialisaties zijn middels een thuisstudie te volgen: Onderwijs, Arbeid en Organisatie, GGZ Kinderen en Jeugd, GGZ Volwassenen en Ouderen.

Naast de specialisaties is het ook mogelijk de algemene HBO Toegepaste Psychologie te studeren, waarbij geen specifieke specialisatie van toepassing is. Voor alle varianten van de opleiding HBO Toegepaste Psychologie is het nodig minimaal een MBO4, HAVO of VWO diploma te hebben behaald. Een andere optie is om toelating te verkrijgen middels een 21+ toets.

Waarom HBO Toegepaste Psychologie thuisstudie?

Mensen zijn uniek en juist dit zorgt ervoor dat we elkaar niet altijd begrijpen. Met de thuisstudie HBO Toegepaste Psychologie krijgt u meer inzicht in hoe de mens nu eigenlijk ‘werkt’. U kunt uw mensenkennis vergroten en leert meer over processen die zich kunnen afspelen in de menselijke gedachtegang. Natuurlijk komt u in de opleiding HBO Toegepaste Psychologie diverse situaties tegen en krijgt u tijdens de praktijkdagen alle gelegenheid om de nieuw aangeleerde vaardigheden tot uiting te brengen.

Tevens is het belangrijk dat u een stage volgt om de studie HBO Toegepaste Psychologie goed af te ronden. Wanneer u al uw praktijkdagen, uw stage, de tentamens en examens met een voldoende hebt afgerond, dan ontvangt u een volledig erkend diploma HBO Toegepaste Psychologie.

Welke studie HBO Toegepaste Psychologie past bij u?

Wanneer u de keuze heeft gemaakt in uw eigen omgeving de studie HBO Toegepaste Psychologie te gaan volgen, dan heeft u uiteraard op de eerste plaats de keuze voor de reguliere opleiding of een opleiding met een specifieke specialisatie. Deze keuze is volledig afhankelijk van wat u in de toekomst met uw diploma wilt gaan doen.

Daarnaast heeft u ook de keuze voor een opleidingsinstituut waarbij u de thuisstudie HBO Toegepaste Psychologie wilt gaan volgen. Hier kan Thuisstudievolgen.nl bij helpen. U kunt hier gemakkelijk de verschillende thuisstudies met elkaar vergelijken. Mocht u niet de volledige hbo variant willen doen kunt u altijd beginnen met de goedkopere- en basisopleiding psychologie.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
NTI €5504.40
Bekijk details
LOI €5580.00
Bekijk details