HBO marketing

HBO marketing

Een thuisstudie HBO Marketing is een uitstekende keuze wanneer u als goedopgeleide en zelfverzekerde marketeer de wereld in wilt stappen. De wereld van marketing is zeer uitgebreid en biedt een zee aan mogelijkheden voor professionals. Echter, een professional bent u pas wanneer u een diploma HBO Marketing op zak heeft. Heeft u een volledige baan of een druk huishouden waardoor u niet in staat bent om een opleiding op school te volgen? Dan kunt u de opleiding HBO Marketing nu ook volgen als thuisstudie, bij de LOI of het NTI.

Deze thuisstudies op HBO-niveau zijn volledig wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, en NVAO geaccrediteerd. Dit betekent dat u overal terecht kunt met dit diploma, en de droombaan kunt vinden waar u thuis hard voor gestudeerd heeft.

Inhoud van de opleiding HBO Marketing

De opleiding HBO Marketing duurt bij een gemiddeld studietempo drie jaar. In deze drie jaar komen uiteraard diverse onderwerpen aan bod, als onder meer portfoliomanagement, keten- en kwaliteitsbeheersing, verkoop- en relatiebeheer, professionalisering en marketingintegratie.

Gedurende de opleiding HBO Marketing wordt u op professionele wijze begeleidt door ervaren docenten met een brede kennis. Zij staan voor u klaar met het nodige advies, ondersteuning en informatie. Tevens zijn er een aantal praktijkdagen om aan deel te nemen en loopt u een stage. Beide onderdelen zijn bedoeld om u ook in de praktijk goed kennis te laten maken met alle onderdelen die u binnen de opleiding HBO Marketing tegenkomt. Uiteraard dient de opleiding te worden afgerond met een examen en een afstudeerproject.

Beginnen aan de opleiding HBO Marketing

Omdat de opleiding HBO Marketing een erkende opleiding is, kan niet iedereen hier zomaar aan beginnen. Er gelden diverse toelatingseisen. Om aan de opleiding HBO Marketing te mogen beginnen heeft u een diploma op HAVO, MBO 4 of VWO niveau nodig. Een MBO marketing is natuurlijk helemaal ideaal. Heeft u dit niet? Dan kunt u de toelatingstoets maken wanneer u 21 jaar of ouder bent. Als u slaagt voor deze toets, dan kunt u direct beginnen met de opleiding HBO Marketing.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
nha €4248.00
Bekijk details
NTI €5504.40
Bekijk details
LOI €5724.00
Bekijk details