Thuisstudie Visagie

Thuisstudie Visagie

De thuisstudie Visagie is er in de vorm van een cursus en als opleiding voor het branchediploma. Dit betekent dat er een passende thuisstudie Visagie is voor iedereen die nader kennis wil maken met het mooi aanbrengen van make-up. De cursus is ideaal voor iedereen die wil leren hoe make-up gemakkelijk en mooi aan te brengen is op het eigen gezicht en dat van anderen, en die meer wil leren over kapsels en kleding.

De brancheopleiding is een thuisstudie Visagie die perfect is voor iedereen die make-up wil aanbrengen vanuit een professionele positie, zich wil specialiseren in hairstyling of bijvoorbeeld in kledingadvies. Heeft u de droom om achter de schermen van een musical of televisiestudio te werken als visagist, of wilt u bijvoorbeeld aan de slag als visagist in een schoonheidssalon? Dan is de complete opleiding als thuisstudie Visagie zeer geschikt. U ontvangt na afronding een erkend diploma. Als je geïnteresseerd bent in deze opleiding is de opleiding schoonheidsspeciliaste misschien ook wel iets voor je.

Wat leert u tijdens een thuisstudie Visagie?

Wat u precies leert tijdens een thuisstudie Visagie is natuurlijk afhankelijk van de studievorm die u kiest. Wanneer u kiest voor een cursus, dan leert u voornamelijk omgaan met verschillende soorten make-up en raakt u bekend met de meest populaire basistechnieken.

Wanneer u kiest voor een thuisstudie Visagie in de vorm van een brancheopleiding, dan leert u meer over de materialen, over het verzorgen van de huid, over het maken van gezichtsanalyses, het verzorgen en styling van het haar en de kleding, over modetrends en over het aanbrengen van bruidsmake-up. Tevens kunt u tijdens deze thuisstudie Visagie een portfolio maken met foto’s van uw werk, welke u in de toekomst kunt gebruiken bij het solliciteren naar de functie van visagist.

Combineer de kwaliteiten na een thuisstudie Visagie

Na het volgen van een thuisstudie Visagie, in de vorm van een vakopleiding, kunt u aan de slag. Met het erkende diploma kunt u de mooiste kapsels maken, de meest trendy outfits samenstellen en make-up opbrengen zoals alleen een professional dat kan.

Dat betekent dat u meerdere kwaliteiten heeft aangeleerd door de thuisstudie Visagie te volgen. U kunt zich gaan richten op een enkel aangeleerde kwaliteit, maar u kunt het natuurlijk ook combineren.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
nha €316.00
Bekijk details
NTI €355.32
Bekijk details