Opleiding apothekersassistente

Opleiding apothekersassistente

De opleiding Apothekersassistente is goed te volgen in de vorm van een thuisstudie. Een thuisstudie kent natuurlijk diverse voordelen. Op de eerste plaats is het financieel aantrekkelijker om de opleiding Apothekersassistente vanuit uw eigen huis te volgen. U kunt uw werk blijven doen, u heeft geen last van reiskosten van en naar college en u betaalt een vast bedrag, al dan niet in termijnen.

Daarnaast is het natuurlijk prettig om te studeren wanneer het u goed uitkomt. Een uurtje in de avond als de kinderen naar bed zijn, een dag in de week wanneer u vrij bent van uw werk of bijvoorbeeld in het weekend. Kortom, de opleiding Apothekersassistente is ideaal voor iedereen die een baan in de plaatselijke apotheek wel ziet zitten.

De basis opleiding Apothekersassistente

Er zijn verschillende varianten van de opleiding Apothekersassistent. Spreekt het vak van apothekersassistente u aan, maar bent u toch niet helemaal zeker of het de juiste baan voor u is? Dan is de basis opleiding Apothekersassistente een juiste keuze. Deze relatief korte opleiding leert u onder meer over het omgaan met cliënten, het geven van informatie, voorlichting en preventie, farmaceutische patiëntenzorg, deskundigheidbevordering en werken volgens methodiek.

U heeft geen vooropleiding nodig om deze opleiding Apothekersassistente te volgen. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname, maar vooral het voordeel dat u weet of het daadwerkelijk een baan voor u is. Is dit het geval? Dan kunt u natuurlijk de MBO opleiding Apothekersassistente gaan volgen voor een erkend diploma waar u direct mee aan de slag kunt.

Lesmateriaal voor de opleiding Apothekersassistente

U kunt zich online inschrijven voor de opleiding Apothekersassistente. U kunt ook eerst meer informatie lezen of een proefles aanvragen. Besluit u zich in te schrijven voor de thuisstudie opleiding Apothekersassistente? Dan kunt u al binnen een week van start gaan met de opleiding en u krijgt al het nodige studiemateriaal netjes thuis afgeleverd. Veel succes!

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
nha €384.00
Bekijk details
LOI €594.00
Bekijk details