Cursus kalligrafie

Cursus kalligrafie

Een cursus kalligrafie is erg leuk om te volgen. Via thuisstudievolgen.nl bieden wij via onze aanbieders deze cursus schoonschrijven aan. Kalligraferen wordt vroeger meer gedaan van vandaag de dag, maar het blijft wel een enorme leuke hobby. U kent waarschijnlijk dit soort van schrijven uit Middeleeuwse films of bijvoorbeeld perkamenten. Ook in de Arabische wordt er nog vaak gebruik gemaakt van het mooie kalligrafie.

Ook bij oorkondes wordt vaak kalligrafie als schrift gebruikt. Het spreekt voor zich dat dit schoonschrijven aangeleerd is. Wij bieden u via onze website de mogelijkheid om de cursus kalligrafie te gaan volgen.

Kalligraferen is schrijven in schoon schrift

De naam kalligraferen hebt u wellicht eens vaker gehoord. Het schoonschrijven wordt vaak gebruikt bij huldigingen of bij het uitreiken van een oorkonde bijvoorbeeld. Kalligraferen is een kunst of zich en is dus ook aan te leren via onze cursus kalligrafie. Lees er alles over en schrijf u daarna snel in. Na verloop van tijd zult ook u het een prachtige hobby vinden om te doen en wellicht kunt u bekenden en vrienden blij maken met uw hobby door het aanbieden van een fraaie oorkonde.

Cursus schoonschrijven

De cursus schoonschrijven of kalligrafie wordt verzorgd door NHA. Dit opleidingsinstituut verzorgd inmiddels ruim 350 cursussen in verschillende deelgebieden. De cursus schoonschrijven wordt daarbij aangemerkt als een hobby cursus. U kunt op elk moment van het jaar starten de cursus kalligrafie.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
Studieplan €155.00
Bekijk details
nha €192.00
Bekijk details
NTI €213.12
Bekijk details
LOI €277.00
Bekijk details