Cursus tekenen

Cursus tekenen

Een cursus tekenen volgen is leuk om te doen. Tekenen leren kan in principe iedereen, ook diegene die er dus geen aanleg voor hebben. De tekencursus welke wij geven kunt u direct starten.

Tekeningen maken als hobby wordt door vele mensen beoefend als hobby. Een aantal goede tekenlessen volgen kan nog meer voldoening geven aan uw hobby tekenen.

Leren tekenen

In ons cursus aanbod heeft u twee mogelijkheden om direct te starten met het leren tekenen. Iedereen kan tekenen en u hoeft dus echt geen speciale gave te hebben om dit te kunnen. Tekenen kan daarnaast ook nog eens erg ontspannend zijn en u kunt uw creativiteit de vrije loop laten. In de lessen leert u hoe u snel aan de slag kunt.

De cursussen zijn eenvoudig weergegeven waardoor het voor een ieder makkelijk leesbaar is en blijft. Een tekencursus als hobby? Heeft u daaraan al ooit gedacht? Ook is dit een mooie opstapje naar de cursus kalligrafie, daarmee leer je ook prahtige letters tekenen.

Cursus tekenen in je eigen tempo

Iedereen kan leren tekenen. Denk dus niet dat u er niet voor in de wieg gelegd bent. Onze docenten brengen u de fijne kneepjes van het teken vak snel bij en weldra zult u ook de mooiste tekening en schetsen kunnen maken. Naast het tekenen kunt u ook nog besluiten om te gaan schilderen als hobby. Schilderen als hobby wordt in Nederland erg veel gedaan en wij hebben daar dan de mooi aansluitende cursus schilderen voor.

Verbeter nu uw vaardigheden en start vandaag nog met een van onze cursus tekenen opleidingen. U zult er geen spijt van hebben.

   Thuisstudie aanbieder  
Prijs
nha €195.00
Bekijk details
NTI €249.00
Bekijk details