Thuisstudie MBO

Een thuisstudie MBO volgen? Hier wordt alle informatie gegeven over een MBO studie. Uiteraard is dit met de mogelijkheid om een MBO diploma te behalen als je de cursus MBO met goed gevolg zult afleggen, een officieel erkend diploma voor de middelbare beroeps opleiding. Je kunt thuis studeren voor je MBO diploma door intensieve begeleiding van de docenten via bij de ons aangesloten aanbieders. Thuisstudievolgen.nl werkt samen met de gerenommeerde thuisstudie aanbieders als hoofdaanbieder.

Soorten thuisstudie MBO

Er is een groot aanbod van Thuisstudie MBO. Wij bieden u de volgende MBO studies aan :

  • Beveiliging
  • Kantoor
  • Onderwijs
  • Welzijn en pedagogiek
  • Zorg

MBO niveau 4

De meest gedane thuisstudie MBO zijn de MBO opleidingen van niveau 4. Dit is het hoogste niveau binnen de MBO en geeft je dus ook de meeste kans op een goede baan na het afronden van je MBO opleiding. Op Onze website vindt je dan ook een groot aanbod van de verschillende soorten MBO 4 opleidingen.

Officieel erkende MBO 4 opleiding diploma’s

Natuurlijk krijg je als een opleiding met goed gevolg hebt afgelegd een officieel erkend diploma. Dit diploma heeft dezelfde waarde als de diploma’s die bijvoorbeeld via het normale dagonderwijs kunnen worden behaald en zijn officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs. In de praktijk zul overigens vaak zien dat deze via een avond opleiding behaalde diploma’s een hogere waarde hebben dan de diploma’s behaald via dagonderwijs.