Inschrijven studie

Het inschrijven voor een studie moeilijk? MBO of HBO opleidingen worden op deze website aangeboden voor iedereen die interesse heeft een studie te gaan volgen. Tevens kunt bij ons gemakkelijk de prijzen vergelijken van thuisstudies, bij elke thuis opleiding hebben we zoveel mogelijk aanbieders geplaatst. Op deze manier ziet u direct het verschil in prijs voordat u zich inschrijft voor een studie.

Inschrijven studie via erkende instellingen

Wij hebben vele mogelijkheden om een studie te volgen via erkende instellingen in Nederland. Natuurlijk kunt u daar ook uw diploma of certificaten behalen. We bieden mogelijkheden voor erkende MBO opleidingen of , eenvoudig en gemakkelijk vanuit een 'luie stoel'. De studies voldoen natuurlijk aan de wettelijke eisen en u gaat op een erkend examen.

Verhoog carrierekansen door een studie te volgen

Iedereen weet natuurlijk dat je kansen toenemen voor je beroepscarriere als een goede studie hebt gevolgd. Veel mensen besluiten om later toch nog een aanvullende studie te volgen, via bijvoorbeeld thuis te studeren in avonduren of in het weekend.

Het kan ook zijn dat je baan min of meer inhoudt dat je naast je werkzame leven ook nog een aanvullende studie volgt. Veel bedrijven moedigen dit principe aan door wellicht een tegemoetkoming in de studiekosten te verstrekken. Ook kan het zijn dat je door door te studeren betere kansen maakt op hogere posities in je eigen bedrijf of dat je na het volgen van een studie je carriere voortzet bij een andere onderneming.

Via een inschrijving voor een studie start je dus nieuwe kansen! Wellicht is een online studie een mogelijkheid om vandaag nog te beginnen.