Beroepsopleidingen

Beroepsopleidingen volg je via thuisstudievolgen.nl! Wij hebben een groot als je een gerichte beroepsopleiding wilt gaan volgen. De 2 meest bekende niveaus van beroepsopleiding zijn de MBO en HBO studies, op onze website vindt je zowel HBO thuisstudies als MBO thuisstudies.

Beroepsopleidingen voor volwassenen

Thuisstudievolgen.nl biedt je vele mogelijkheden als je van plan bent om een beroepsopleiding te gaan volgen in de avonduren of in het weekend.Natuurlijk is studeren naast je werk belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling, maar biedt daarnaast nog veel mogelijkheden voor je carriere.

Veel mensen gingen u al voor op thuisstudievolgen.nl ! Onze beroepsopleidingen worden gegeven via erkende instituten in Nederland.

Naast het studeren voor een van onze beroepsopleidingen, kunt u natuurlijk ook direct na de opleiding examen afleggen. Bij het afleggen van dit examen met goed gevolg ontvangt de deelnemer een landelijk erkend diploma of certificaat.

Thuisstudievolgen.nl heeft een zeer diverse keuze voor wat betreft beroepsopleidingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende opleidingen die u bij ons kunt volgen:

  • Management assistent(e)
  • Telefonist(e) of receptionist(e)
  • Bedrijfsadministrateur
  • Medewerker maatschappelijke zorg
  • Naar er zijn er natuurlijk nog veel meer !

Ongekende mogelijkheden met een beroepsopleiding

Wat streeft u na? Gewoon een beroepsopleiding volgen voor uw persoonlijke ontwikkeling? Of misschien een opleiding omdat uw baan dat van u verlangt? Onze beroepsopleidingen zijn veelzijdig. Er zit gegarandeerd een goede beroepsopleiding in ons grote aanbod.

Met een diploma op zak vergroot u natuurlijk uw kansen op werk of wellicht een leuke promotie. Studeren naast het werk is bovendien nog leuk ook. Zeker als je uitzicht hebt op bijvoorbeeld een aanmerkelijk salarisverbetering bij uw werkgever. Nogmaals veel mensen gingen u voor en met succes.

Examen afleggen

U kunt ook een officieel examen afleggen als u denkt dat u daar voor klaar bent. De cursussen en opleidingen via thuisstudievolgen.nl geven u allemaal deze mogelijkheid. De examens voor beroepsopleidingen worden daarnaast nationaal gewoon erkend. U krijgt in principe hetzelfde examen voorgelegd als leerlingen die dagonderwijs volgen.